Termeni si Conditii

1. Clauze generale

Prezentul site este operat de SC NTELLIGENCE INSIGHT SRL, care functioneaza in conformitate cu legile in vigoare din Romania, avand sediul social in Sat Dumbravita, Comuna Dumbravita, Judet Timis, Romania, inregistrata la Registrul comertului sub nr. J35/1763/11.04.2019, Cod unic de inregistrare RO 40963999. Denumita in continuare ,,pilates4life”.

Informatiile oferite in cadrul ,,Termeni si conditii” stabilesc conditiile de utilizare ale acestui site web si conditiile de achizitionare ale serviciilor comercializate prin intermediul prezentului site. Accesarea si/sau utilizarea site-ului web implica acceptarea de catre dumneavoastra a prezentelor conditii si va obliga la respecatrea acestora. Va recomandam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile, inainte de a utiliza acest site web si de a efectua orice comanda prin intermediul acestuia.

Pilates4life isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, fara o notificare prealabila „Termenii si conditiile”. Orice modificari aduse Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare numai pentru comenzi noi, inregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest site web. Va rugam sa verificati sectiunea aferenta Termenilor si Conditiilor inainte de fiecare comanda, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima accesare.

Site-ul www.pilates4life.ro cuprinde orice fel de continut si informatii de tip: text, fotografii, date furnizate din bazele de date, servicii, reclame, logo, care constituie proprietatea companiei Ntelligence Insight SRL precum si continutul site-ului.

Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor sunteti, de asemenea, de acord cu Politica de Anulare, Politica de Confidentialitate, precum si cu toate celelalte documente mentionate in cuprinsul acestui site web. Daca nu sunteti de acord cu ,”Termeni si conditiile” va rugam sa nu utilizati prezentul site web.

Pentru intrebari suplimentare cu privire la „Termeni si conditii” va rugam sa ne contactati pe email contact@pilates4life.ro

Accesul şi utilizarea website-ului www.pilates4life.ro online se supune acestor Termeni şi Condiţii. Dacă nu acceptaţi Termenii şi Condiţiile, nu puteți utiliza acest website.

Website-ul www.pilates4life.ro este creat pentru a oferi informații legate de practica pilates în general și clasele de pilates de la Pilates4life in particular. Userii înregistrati pe site pot face rezervări la clasele de pilates de la Pilates4life prin intermediul funcționalitatii de „Rezervare de clase”.

2. Date cu caracter personal

Creearea unui cont pe site-ul www.pilates4life.ro reprezintă acordul explicit pentru a utiliza datele personale furnizate (nume, prenume, adresa, email, telefon) după cum urmează:

Adresa de email este obligatorie pentru creearea contului și accesul la funcționalitatea de rezervări la clasele de pilates.

In urma acordului explicit, pe adresa de email se trimit uneori informații legate de programul de practică pilates sau despre practica pilates în general (în cazuri excepționale, de două ori pe săptămînă, atunci cînd sunt necesare corecții la programul deja publicat).

Numărul de telefon este obligatoriu și va fi folosit doar în cazul anulării în regim de urgență a claselor de pilates.

Datele personale operate sunt confidențiale și netransmisibile.

Contul dvs. poate fi anulat oricînd la cerere, prin trimiterea unei cereri folosind formularul de contact. O dată cu anularea contului, datele personale vor fi șterse automat din sistem.

Politica de confidențialitate completă poate fi consultată aici

3. Modalitatea de funcționare

Rezervările la clase se fac prin intermediul secțiunii “Clase pilates” unde sunt listate clasele disponibile în perioada următoare. Un utilizator trebuie sa fie înregistrat și logat pentru a face o rezervare. Rezervările pot fi făcute cu pană la 3 ore înainte de începerea clasei; rezervările pot fi anulate accesand secțiunea “Contul Meu” cu 24 de ore înainte de începerea clasei. După acest termen, în cazul neprezentării, ședința se consideră efectuată.

Atat rezervarile, cat si potențialele anulări sunt confirmate printr-un email trimis automat de sistem.

Un utilizator care face o rezervare trebuie sa aiba un abonament valabil; prin rezervare se consideră că utilizatorul s-a informat in prealabil în privința costului și a modalității de plata pentru participarea la clasă.

4. Cum platesc?

Cu cardul prin intermediul STRIPE

5. Politica de Anulare

Cumparatorul are posibilitatea anularii comenzii efectuate online cu minim o zi inainte de data clasei.

Clasele de grup se vor tine cu minim trei persoane inscrise.

In cazul in care numarul de trei persoane nu este indeplinit fiecare client platitor va avea posbilitatea de a se reprograma la o data ulterior comunicata telefonic.

6. Linkuri către website-urile terţilor

Website-ul poate include linkuri către website-urile terţilor, care sunt controlate şi conduse de alţii. Orice link spre un alt website nu implică responsabilitatea pentru conţinutul sau pentru disponibilitatea acestor website-uri.

7. Copyright

Acest site aparține SC NTELLIGENCE INSIGHT SRL și informațiile generale sunt rezultatul experienței personale și subiective legate de practica pilates.

8. Limitarea răspunderii

Website-ul este distribuit pe baza “aşa cum este” şi “disponibil” fără nicio reprezentare sau promovare făcută şi fără garanţie de niciun fel expresă sau implicită, incluzând dar fără a se limita la garanţiile de calitate satisfăcătoare, fitness pentru un anumit scop, neîncălcare, compatibilitate, securitate şi acurateţe.

În limita impusă de lege, Pilates4Life nu va fi trasă la răspundere pentru pierderi indirecte sau rezultate sau pentru pierderi de orice fel (incluzând dar nelimitându-se la pierderi de afaceri, de oportunităţi, de date, de profituri), ce rezultă din sau în legătură cu folosirea website-ului.

Pilates4Life nu oferă nicio garanţie că funcţionarea website-ului va fi fără întrerupere sau fără erori, că defectele vor fi corectate sau că website-ul sau serverul care îl face disponibil sunt lipsite de viruşi sau orice altceva ce poate fi dăunător sau distructiv.

9. Responsabilitatea participanților la clasele ținute de pilates4life

Pilates4life recomanda să consultați un medic terapeut înainte de a incepe un nou program de exercițiu fizic și să urmați recomandarile medicului terapeut.

Prin participarea la clasele susținute de pilates4life confirmați că vă asumați responsabilitatea pentru dumneavoastră pe parcursul sesiunilor de Pilates, că veți înceta continuarea sesiunii dacă va fi nevoie și ca pilates4life nu are nicio raspundere în cazul posibilelor accidentari din timpul claselor.

De asemenea, veți informa instructorul dacă aveti orice afecțiune sau restricție in ceea ce privește efectuarea exercițiilor fizice sau dacă starea dumneavoastră medicală se schimbă de la o sesiune la alta.

10. Legi aplicabile şi dispute

Această înţelegere şi toate cele ce rezultă din ea sunt guvernate de şi formulate în acord cu legea din România ale cărei curţi au jurisdicţie exclusivă asupra tuturor disputelor ce rezultă din această înţelegere, iar dvs. sunteţi de acord că locul de punere în practică al acestei înţelegeri este România.

11. Înţelegerea completă

Aceşti termeni şi aceste condiţii împreună cu alte documente la care se face referinţă expres în înţelegere includ întreaga înţelegere dintre noi în legătură cu subiectul exprimat şi înlocuiesc orice înţelegeri, aranjamente, angajamente sau propuneri anterioare, scrise sau orale: între noi şi acele aspecte. Orice explicaţie orală sau informare orală dată de vreuna dintre cele două părţi nu poate altera interpretarea termenilor şi a condiţiilor. Prin acceptarea termenilor şi condiţiilor, nu v-aţi bazat pe o altă reprezentare decât cea stipulată în această înţelegere şi sunteţi de acord că nu veţi avea nicio cale de atac cu privire la orice falsă reprezentare ce nu a fost exprimată expres în această înţelegere.