Politica de confidentialitate

Pilates4life.ro incearca sa protejeze cat mai mult posibil dreptul privind confidentialitatea si imaginea utilizatorilor site-ului. Intentia noastra este aceea de a iti oferi tie, utilizatorul site-ului, o experienta online sigura, care nu iti va afecta negativ viata personala. In acest sens, depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura ca informatiile pe care le introduci in baza noastra de date sunt utilizate exclusiv in scopurile gandite de tine.

Datele personale pe care le prelucram

Cand te inregistrezi pe pilates4life.ro prin crearea unui cont, prin accesarea acestuia, prin rezervarea claselor de pilates sau prin activarea mesajelor informative pilates4life va prelucra informatiile cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
Datele cu caracter personal pe care le prelucram includ: nume, prenume, adresa, email, numar de telefon.
Cand ne scrii, folosind formularul de pe site-ul nostru, iti cerem sa ne furnizezi datele tale de contact: numele si prenumele, adresa de email. Aceste date sunt folosite pentru a-ti raspunde la mesaj; nu ti se va crea un cont automat pe site-ul pilates4life.ro.
Cand faci o rezervare la clasele pilates, salvam aceasta informatie pe site-ul nostru web.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre pilates4life.ro

pilates4life.ro utilizeaza informatiile tale cu caracter personal stocate – detaliile furnizate la inregistrare si activitatea pe care ai desfasurat-o pe site-ul nostru – in special pentru a iti usura accesul pe site, pentru a imbunatati procesul re rezervare clase si pentru a te informa cu privire la practica pilates din studioul pilates.
Este posibil sa folosim datele tale cu caracter personal exclusiv pentru urmatoarele scopuri (”Scopuri autorizate”):

Furnizarea serviciilor noastre

In primul rand, folosim datele tale cu caracter personal pentru a-ti facilita si confirma rezervarile la clasele de pilates.

Comunicarea cu tine

Utilizam datele tale cu caracter personal pentru a te contacta in legatura cu rezervarile la clasele de pilates dar si pentru a-ti furniza informatii legate de clasele si practica pilates de la clubul unde se vor desfasura clasele.
Motivele pentru care te-am putea contacta includ: confirmarea rezervarilor, modificarea programului in cazul unor rezervari confirmate, informatii despre programul de practica in cazul in care optezi pentru a-l primi, raspunsul la mesaje trimis folosind formularul de contact.

Crearea contului tau pe site-ul nostru web

Permitem clienților să-și creeze un cont în timpul finalizării comenzii.
Utilizam informatiile pe care ni le furnizezi pentru a administra acest cont, permitandu-ti sa rezervi clase de pilates si sa le gestionezi.
Este necesar sa ai cel putin 16 ani pentru a crea un cont de utilizator pe site-ul nostru.

Activitati de informare

Utilizam datele cu caracter personal furnizate de tine pentru activitati de informare – programul claselor, informatii utile despre practica.

Imbunatatirea calitatii serviciilor

Ne straduim in mod constant sa ne imbunatatim serviciile si este posibil sa folosim datele cu caracter personal in scopuri analitice, pentru a optimiza si personaliza platforma noastra online, conform nevoilor tale, transformand site-ul nostru intr-unul mai usor de utilizat si mai agreabil.

Scopuri juridice

Este posibil sa utilizam datele tale pentru a ne respecta obligatiile legale (cum ar fi, de exemplu, obligatiile privind pastrarea inregistrarilor).
De asemenea, este posibil sa iti utilizam datele, daca este necesar, cu scopul de a respecta ordinele instantelor de judecata si de a ne urmari si a ne apara drepturile legale.

Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor tale personale

Luand in considerare faptul ca ai dreptul sa cunosti scopul prelucrarii datelor tale cu caracter personal, te vom informa anterior prelucrarii datelor tale cu caracter personal in alte scopuri decat cele pentru care ne-ai divulgat datele tale cu caracter personal.

Consimtamantul tau

Ne bazam pe consimtamantul tau cand iti creezi contul de utilizator pe site-ul nostru web.
Ca regula, pilates4life.ro nu va furniza (prin vanzare sau inchiriere) catre terti informatiile tale cu caracter personal. Cu toate acestea, pilates4life.ro va transmite informatiile catre terti, cand acest lucru este necesar in scopul prelucrarii datelor, cum ar fi urmatoarele cazuri:

Autoritatile competente

Este posibil sa divulgam date cu caracter personal institutiilor care aplica legea, in masura in care acest lucru este solicitat prin lege sau este strict necesar pentru prevenirea, depistarea sau urmarirea penala a infractiunilor si a fraudelor sau daca suntem altfel obligati, prin lege, sa facem acest lucru. Este posibil sa fim nevoiti sa divulgam date cu caracter personal catre Autoritatile competente pentru a ne proteja si a ne apara drepturile sau bunurile sau drepturile si bunurile partenerilor nostri de afaceri.

Durata stocarii

Am implementat masuri tehnice si organizatorice, pentru a organiza procesul si criteriile prezentate pentru stergerea datelor tale cu caracter personal.
Datele tale cu caracter personal vor fi sterse in momentul in care nu mai sunt necesare, in mod rezonabil, scopurilor autorizate sau atunci cand iti retragi consimtamantul (acolo unde este cazul) si nu mai este necesar, din punct de vedere legal, ca noi sa mai stocam in continuare aceste date. Cu toate acestea, vom retine datele tale cu caracter personal, acolo unde este necesar ca noi sa sustinem sau sa te aparam pe tine sau alte persoane impotriva oricaror revendicari legale, pana la sfarsitul perioadei relevante de pastrare sau pana cand revendicarile in cauza au fost solutionate.

Securitatea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt securizate impotriva amenintarilor si noi ne asiguram ca acestea sunt protejate de o infrastructura IT si masuri de securitate corespunzatoare.
Daca descoperim orice incalcare a datelor cu caracter personal, care prezinta un risc pentru drepturile si libertatile tale, vom informa Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Vei fi informat cu privire la incalcarea datelor tale cu caracter personal, daca acest lucru duce la un risc ridicat pentru drepturile si libertatile tale.

Drepturile tale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Ai urmatoarele drepturi pentru prelucrarea datelor cu caracter personal:

Dreptul de a iti accesa propriile date cu caracter personal.
Dreptul de a iti corecta propriile date cu caracter personal inexacte.
Dreptul de a restrictiona prelucrarea propriilor date cu caracter personal.
Acest drept este disponibil pentru tine atunci cand:
contesti exactitatea propriilor date cu caracter personal pe care le prelucram;
prelucrarea datelor tale cu caracter personal este nelegala;
nu mai avem nevoie de datele tale cu caracter personal, in scopul prelucrarii, insa acestea iti sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
te-ai opus cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra drepturilor tale.

In cazul in care ai intrebari cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal sau daca doresti sa ne trimiti o cerere sau sa iti exerciti oricare dintre drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi la contact@pilates4life.ro
Vom analiza fiecare cerere si te vom informa cu privire la actiunile intreprinse, in cel mai scurt timp posibil, in termen de maximum o luna de zile. In cazul in care vom avea nevoie de mai multe informatii de la tine sau daca intampinam dificultati in solutionarea cererii tale, te vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de mai mult timp pentru a efectua o analiza corespunzatoare a cererii tale.

Despre noi

Operatorul responsabil cu prelucrarea datelor tale cu caracter personal, conform descrierii din prezenta Politica de confidentialitate, este S.C. Ntelligence Insight srl.

Amendamente la Politica de protectie a datelor personale

In cazul in care hotaram modificarea prezentei notificari, pentru a furniza o mai buna protectie a drepturilor si datelor tale cu caracter personal, vom publica noua versiune aici, iar aceasta va inlocui versiunea actuala.
Iti multumim pentru increderea pe care ne-o acorzi cu privire la datele tale cu caracter personal si pentru ca ai alocat o parte din timpul tau citirii notificarii noastre cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Te rugam, nu ezita sa ne contactezi daca ai intrebari legate de datele tale cu caracter personal si prelucrarea efectuata de noi a acestor date.