Clase personalizate de Pilates pentru Corporatii

Clase pentru toate abilitatile

Grupuri mici sau mari de participanti

La un interval orar stabilit impreuna

Dimineata, La pranz sau Seara

Din confortul casei tale

Poti participa la clase chiar din biroul tau

Datorita naturii sedentare a lucrului la birou tot mai multe persoane dezvolta un dezechilibru muscular, o parte a musculaturii se slabeste/intinde prea mult, in timp ce alta parte a musculaturii devine prea incordata, rezultatul fiind o postura incorecta.
O postura incorecta poate duce la: dureri de cap, dureri de spate, dureri cervicale, spondiloza, schimbarea centrului de greutate al corpului, probleme cu circulatia.
Pentru a preveni dezvoltarea unei posturi incorecte, venim in intampinarea companiei tale cu programe personalizate de exercitii Pilates care vor aduce urmatoarele beneficii angajatilor:
  • cresterea productivitatii
  • cresterea energiei si reducerea oboselii
  • imbunatatirea memoriei si a concentratiei
  • imbunatatirea posturii, a flexibilitatii si a echilibrului
  • reducerea sau prevenirea durerilor de spate

Cum functioneaza Corporate Pilates?

Sesiunile de Pilates se desfasoara momentan in mediul online pe platforma zoom, din confortul caselor fiecaruia, intr-un interval orar care se potriveste angajatilor tai, iar antrenamentul este personalizat in functie de abilitatile grupului. Prima sesiune dureaza 45 de minute si este GRATUITA. Clasele pot fi predate atat in romana cat si in engleza.

Morning Pilates

Exercitiile de pilates practicate dimineata vor stimula intregul corp, postura adoptata pe parcursul intregii zile va fi mai corecta, iar productivitatea va creste.

Lunch time Pilates

O modalitate excelenta de a stimula toti muschii si de a pregati mintea si corpul pentru a reveni la lucru invigorate si cu un sentiment de motivatie si concentrare.

Evening Pilates

Exercitiile de pilates practicate la sfarsitul zile ajuta persoanele care lucreaza la birou sa se deconecteze, sa se relaxeze si sa revitalizeze mintea si corpul, astfel permitandu-le sa se intoarca la lucru in dimineata urmatoare gata de actiune.

Incearca o clasa scurta chiar acum

Corporate Pilates FAQs

LOCATIA MEA

BeautyVille
Calea Circumvalațiunii 8-10,

Timisoara

CONTACT